opc_loader

Kousen

Warme voeten, een van de belangrijkste dingen als je in het hoge noorden bent. Voor de avonturiers die naar Lapland of andere extreem koude gebieden gaan raden wij, net als bij het thermisch ondergoed, Woolpower aan. Voor optimale warmte en comfort is het belangrijk om ook hier met laagjes te werken.

- Als eerste laag neem een liner sok. Deze zal er voor zorgen dat het zweet van je voeten wordt opgevangen en geven door de zachte merinowol van woolpower altijd een droog gevoel. Ook zullen de liners ervoor zorgen dat u geen blaren krijgt in uw snowboots. Door de antibacteriele werking van de wol kunt u deze sok meerdere dagen dragen. Mocht u elke dag even een sok wissel doen, dan kunt u elk paar liners max. 3 dagen gebruiken.
De liner sokken kunnen ook prima worden gebruikt als lichte sok voor de tussenseizoenen in de Benelux.

- Als tweede laag neemt u een warmtesok. Deze komen in 400, 600 en 800 gram dikte. Afhankelijk van hoe koud het is op uw bestemming en hoe snel u het zelf koud heeft, kiest u de goede dikte.

  • 400g is uw standaard warme winterse sok voor klimaten rondom de Benelux.
  • 600g is uw warmte sok voor lagere temperaturen die u snel zal tegenkomen in gebieden als Lapland.
  • 800g is voor de extreme kou in de Laplandse winter of als u altijd last van koude voeten heeft (Voor mensen met wintertenen wordt deze eerder aangeraden dan de 600g).

Door de antibacteriele werking van de wol kunt u deze sok meerdere dagen dragen. In combinatie met een liner sok kan deze sok een hele week volhouden zonder te gaan stinken!
De 400, 600 en 800 gram sokken zijn geweldige warme sokken voor thuis op de bank.

Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1